Dekkforhandler i Trondheim

Dekkforhandler i Trondheim, Overaae

Når du er på jakt etter en dekkforhandler i Trondheim, er Overaae et naturlig og trygt valg. Siden 1960 har vi sørget for at biler på trønderske veier er godt skodde!

Dekkforhandler, dekkverksted og dekkhotell

Vi i Overaae er eksperter på alt som har med dekk å gjøre – til alle kjøretøy, for alle forhold. I tillegg til å være en dekkforhandler, har vi eget dekkverksted og vi tilbyr naturligvis dekkhotell for trygg oppbevaring av dekkene dine.

Dekkforhandler med avdeling i Trondheim, Orkanger og på Stjørdal

Fra Overaae ble etablert, har vi vokst oss ut av lokalene på Trondheim Kai og inn i store, moderne lokaler på Tiller. I tillegg har vi etablert egne avdelinger på Orkanger og Stjørdal.

På alle våre avdelinger møter du erfarne og kompetente fagfolk, og du finner et stort utvalg i dekk og tilbehør fra kvalitetsleverandører som Continental, Falken, GoodYear, Michelin, Nokian Tyres, Vredestein, Hifly og Bridgestone. Vi er nemlig opptatt av å ha de beste fagfolkene, og de beste dekkene fra verdens ledende dekkmerker!

Dekkforhandler også for lastebil, landbruks- og anleggsmaskiner

I tillegg til å tilby alt innen dekk til personbiler, har vi spesialisert oss på dekk til lastebiler, landbruksmaskiner og anleggskjøretøy. For denne kundegruppen tilbyr vi også serviceavtale med vakttelefon og tilgjengelig servicebil 24/7.

Enten du har behov for en rask sjekk av dekkene dine, trenger nye sommerdekk eller vinterdekk, eller trenger hjelp med noe annet dekkrelatert: Overaae er en dekkforhandler du kan stole på!