Dekkskift i Trondheim

Dekkskift i Trondheim, Overaae

Dekkskift, eller hjulskift, kan vi ta oss av! Vi sørger for å sko om bilen din på effektivt og trygt vis. Sitt i bilen mens vi skifter dekk, eller nyt en god kopp kaffe i våre trivelige lokaler.

Hjulskift utført av erfarne fagfolk

Når du kommer til oss for å skifte dekk, tar vi alltid en sjekk av lufttrykk og dekkenes tilstand samtidig. Vi kan også kombinere hjulskiftet med en firehjulskontroll. Dersom du ønsker det, kan vi ta hånd om oppbevaring av vinter- eller sommerdekkene dine utenfor sesong på vårt dekkhotell. Da kan du være trygg på at dekkene dine lagres under gunstige forhold, og at de er nyvaskede og klare for neste sesong, når den tid kommer.

Når må jeg skifte dekk?

Akkurat når det er riktig å gjennomføre hjulskift, varierer fra år til år – i takt med været. Hvor i landet du befinner deg og ferdes er, også avgjørende. Det som er greit å tenke på, er at det aldri er gunstig å kjøre på sommerdekk når temperaturene kryper under 7 grader. Motsatt bør bilen være skodd for sommeren når gradestokken holder seg over de syv gradene.

Ellers må du innrette deg etter retningslinjene dersom du har vinterdekk med pigger. I Trøndelag er den offisielle datoen hvor det er tillatt å skifte til piggdekk 1. november, og de skal tas av bilen første mandag etter 2. påskedag.

Dersom du er usikker på hvorvidt det er tid for hjulskift, kan du alltid ta en telefon til oss på Overaae i Trondheim, på Stjørdal eller i Orkanger, så hjelper vi deg med å ta en vurdering basert på gjeldende vær, føre og hvor du kjører.

Bestill time for hjulskift!