Personvernerklæring og cookie-informasjon

I forbindelse med EUs nye forordning for personvern, også kalt GDPR, har vi oppdatert våre personvernregler. Den nye forskriften stiller nye krav til åpenhet og sier noe om hvordan vi som selskap skal behandle dine personopplysninger.

Personopplysninger

Personopplysninger defineres som informasjon som man, direkte eller indirekte, kan identifisere en fysisk person på. Denne erklæringen beskriver hvordan Overaae AS behandler disse opplysningene, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har.

Hvilken informasjon vi samler inn og hvordan denne brukes

Overaas AS registerer personopplysninger for å kunne levere tjenesten du forventer av oss. Dette omfatter navn, telefonnummer, e-post og registreringsnummer på bil. Informasjonen samles inn via skjema på nettsiden vår, og lagres så lenge du har et kundeforhold til oss. Informasjonen brukes for å reservere time i vårt bookingssystem, og for å sende ut SMS med bekreftelse og påminnelse om time for hjulskift og organisering rundt vårt dekkhotell. Mobilnummer og e-post brukes også til å sende ut påminnelse om hjulskift før hver sesong.

Tredjepartsleverandører

Våre tredjepartsleverandører av tjenester (også kalt databehandlere), for eksempel nettsideleverandør og leverandører av andre IT systemer, kan ikke behandle dine personopplysninger på en annen måte enn det som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi inngår databehandleravtaler med alle disse virksomhetene for å sikre oss at dine rettigheter blir ivaretatt.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensning av behandlingen som gjelder deg selv. Under visse forutsetninger har du også rett til å protestere mot behandlingen, samt rett til dataportabilitet. Du kan også til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.
Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet eller lovpålagte plikter vi har med tanke på dine reservasjoner.

Spørsmål, anmodninger om innsyn eller korrigeringer kan rettes til:
E-post: firma@overaae.no eller per post: Overaae AS, Østre Rosten 6, 7075 Tiller.

Bruk av cookies/informasjonskapsler

Ved å bruke nettsidene til Overaae samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

Hva er cookies eller informasjonskapsler?

«Cookies» – eller informasjonskapsler – er små tekstfiler som legges i din nettlesers internminne når du laster inn en nettside. Vi bruker disse blant annet til å gi deg best mulig brukeropplevelse og innhold, til å samle data for analyse og statistikk, og til personalisering og markedsføring.

Cookies samler inn anonymisert data

Data som samles inn fra disse informasjonskapslene er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person. Vi anbefaler at du tillater din nettleser til å godta informasjonskapsler. Da blir brukeropplevelsen bedre og du kan benytte deg av alle funksjoner.

Google Tag Manager

Overaae bruker Google Tag Manager som verktøy for administrering av sporingskoder og piksler. Det lagres ikke informasjon i dette verktøyet, det brukes kun til å styre hvilke cookies som får informasjon. Google Tag Manager vil til enhver tid brukes på en måte som opprettholder GDPR og norsk lov.

Google Analytics

Google Analytics bruker informasjonskapsler for å hente informasjon på en anonym måte (aggregert) om hvordan besøkende benytter nettstedet. Eksempler på informasjon som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant nettstedet, og antall besøk. Hensikten er å å øke brukervennligheten på nettstedet, og bedre kommunikasjon i møte med vårt marked. Informasjonen som blir opprettet under besøket ditt blir videresendt og lagret hos Google Inc. IP-adresser blir lagret, men kan ikke bli skilt ut enkeltvis.

Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her:  Personvernregler – Personvern og vilkår – Google 

Cookies for markedsføring

Overaae bruker markedsføringscookies for å skreddersy og forbedre din opplevelse med Overaae på vår nettside og i tredjepartsannonser.

I tillegg til bruk av informasjonskapsler for analyse, bruker vi annonserings-piksler for å analysere og bygge målgrupper i diverse kanaler bla. Facebook og LinkedIn. Vi mottar ikke personlig identifiserbar informasjon og ser kun på aggregerte tall.

Online annonsecookies samler inn informasjon om dine aktiviteter og fremviste interesser over hele vårt nettsted som lar oss vise relevante, rettede annonser gjennom tredjepartskanaler (søkemotorer, sosiale medier, og vise reklamenettverk).

Cookies for markedsføring som kan brukes på dette nettstedet:

  • Facebook-piksel

Dette er en kodesnutt som er lagt til på nettsiden vår, slik at vi kan nå deg med våre annonser på Facebook og Instagram etter du har besøkt nettstedet. Les mer om Facebook Piksel.

  • Google Display & Video 360 Floodlight
    Dette er en kodesnutt som er lagt til på nettsiden vår, slik at vi kan tilpasse riktig kommunikasjon via displayannonser satt opp i GDV 360 etter du har besøkt nettstedet.
  • Delta Projects Tracker

Dette er en kodesnutt som er lagt til på nettsiden vår, slik at vi kan tilpasse riktig kommunikasjon via displayannonser satt opp i den programmatiske plattformen Delta Projects etter du har besøkt nettstedet.

  • LinkedInLinkedIn Insight Tag

Dette er en kodesnutt som er lagt til på nettsiden vår, slik at vi kan tilpasse riktig kommunikasjon via annonser i LinkedIn etter du har besøkt nettstedet.

  • Snap Piksel

Dette er en kodesnutt som er lagt til på nettsiden vår, slik at vi kan tilpasse riktig kommunikasjon i Snapchat etter du har besøkt nettstedet. Les mer om Snap Piksel.

De mest brukte nettleserne (Google Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera, etc.) er satt opp til å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. Dette gjør du i nettleserens hjelpeseksjon, og den vil da slette alle cookies og blokkere alle nye, eller gi melding før en cookie blir lagret. Vær oppmerksom på at dette vil føre til at du mister funksjonalitet på mange nettsteder, og vil få reklame og kommunikasjon som er mindre tilpasset dine behov og interesser.

Hvis du ønsker å tillate informasjonskapsler, men samtidig følge med på hva vi egentlig lagrer, så finnes det tillegg til nettleseren din som lar deg gjøre det. En vanlig løsning finner du på www.ghostery.com.

Kilder:

https://policies.google.com/privacy?hl=no

https://www.facebook.com/business/learn/facebook-ads-pixel

https://businesshelp.snapchat.com/en-US/article/snap-pixel-about

https://www.datatilsynet.no/personvern-pa-ulike-omrader/internett-og-apper/cookies/

https://docs.deltaprojects.com/tracking/