Sommerdekk: Trondheim

Sommerdekk: Trondheim, Overaae

Gode dekk er viktig – sommer som vinter! Vi i Overaae har et godt utvalg i sommerdekk til både personbiler, lastebiler, varebiler, anleggskjøretøy og traktorer. Sortimentet er stort og nøye utvalgt.

Hvorfor bytte til sommerdekk?

For noen er det selvsagt, mens andre lurer på om det virkelig er så farlig å kjøre på de samme dekkene hele året. Svaret på hvorvidt du må bytte til sommerdekk er det bestemt ja! Både av hensyn til sikkerhet og kjørekomfort er det viktig å sko bilen for sommeren. Ved å bruke gode sommerdekk minimerer du risikoen for vannplaning og du sikrer et godt veigrep – på både tørre og våte sommerveier, selv på de aller varmeste sommerdagene. Straks temperaturen bikker 7 grader, gir sommerdekk betraktelig tryggere og mer behagelige kjøreturer.

Sommerdekk fra kjente merker

Vi i Overaae er opptatt av kvalitet! Derfor finner du utelukkende dekk fra kjente kvalitetsleverandører som Continental, Falken, GoodYear, Michelin, Nokian Tyres, Vredestein, Hifly og Bridgestone. Når du kjøper sommerdekk hos oss, får du alltid de beste rådene og hjelp til å finne sommerdekkene som passer best til nettopp din bil og dine behov.

Oppbevaring av vinterdekkene dine, kan vi fikse på vårt dekkhotell. Og dersom du er usikker på hvorvidt sommerdekkene dine må skiftes, eller om de holder en sesong til, får du alltid en gratis sjekk av dekkene dine når du stikker innom vår avdeling i Trondheim, på Orkanger eller Stjørdal!